iPhone. Vacker grafik - gratis skrivbordsbakgrund, #31016

iPhone. Vacker grafik - gratis skrivbordsbakgrund, #31016
Dock är att använda skrivbordsunderlägg för kommersiella ändamål förbjuden.
82 / 108
Gillar du den här bilden?
Din skärmupplösning:
Mobiltelefoner:
Alla skrivbordsbakgrunder är gratis att ladda ner. Dock är att använda skrivbordsunderlägg 'iPhone. Vacker grafik - gratis skrivbordsbakgrund, #31016' för kommersiella ändamål förbjuden. Alla rättigheter till bilder tillhör respektive ägare.
PC För att ställa "iPhone. Vacker grafik - gratis skrivbordsbakgrund, #31016" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på den bild som du har sparat och markera alternativet "Spara bild som" eller "Ange som bakgrund".
Mac För att ställa "iPhone. Vacker grafik - gratis skrivbordsbakgrund, #31016" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på skrivbordet och välj "Ändra skrivbordsbakgrund". Navigera till den bild som du har hämtat och klicka på den.
Författare:
admin
Taggar:
iPhone. Vacker grafik, För iPhone
Visningar:
17298
Nedladdningar:
265
Värdering:
7.1 / 10
(Totalt antal röster 196)
Ursprunglig bildstorlek:
320 x 480 px
BB-kod: (forum, gästbok eller profil).
HTML-kod: (för din webbplats eller blogg).
Direktlänk: (direkt länk till bilden).
Permanent länk till den här sidan

Berätta för dina vänner om denna bakgrundsbilder =)
Vi kommer vara mycket tacksam om du lämnar några vänliga ord om "iPhone. Vacker grafik - gratis skrivbordsbakgrund, #31016":