iPhone. Roliga bilder - gratis bakgrundsbilder, #30266

iPhone. Roliga bilder - gratis bakgrundsbilder, #30266
Dock är att använda skrivbordsunderlägg för kommersiella ändamål förbjuden.
3 / 89
Gillar du den här bilden?
Din skärmupplösning:
Mobiltelefoner:
Alla skrivbordsbakgrunder är gratis att ladda ner. Dock är att använda skrivbordsunderlägg 'iPhone. Roliga bilder - gratis bakgrundsbilder, #30266' för kommersiella ändamål förbjuden. Alla rättigheter till bilder tillhör respektive ägare.
PC För att ställa "iPhone. Roliga bilder - gratis bakgrundsbilder, #30266" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på den bild som du har sparat och markera alternativet "Spara bild som" eller "Ange som bakgrund".
Mac För att ställa "iPhone. Roliga bilder - gratis bakgrundsbilder, #30266" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på skrivbordet och välj "Ändra skrivbordsbakgrund". Navigera till den bild som du har hämtat och klicka på den.
Författare:
admin
Taggar:
iPhone. Roliga bilder, För iPhone
Visningar:
20105
Nedladdningar:
1410
Värdering:
7.2 / 10
(Totalt antal röster 3319)
Ursprunglig bildstorlek:
320 x 480 px
BB-kod: (forum, gästbok eller profil).
HTML-kod: (för din webbplats eller blogg).
Direktlänk: (direkt länk till bilden).
Permanent länk till den här sidan

Berätta för dina vänner om denna bakgrundsbilder =)
Vi kommer vara mycket tacksam om du lämnar några vänliga ord om "iPhone. Roliga bilder - gratis bakgrundsbilder, #30266":