För iPhone. Människor - gratis skrivbordsbilder, #30310

För iPhone. Människor - gratis skrivbordsbilder, #30310
Dock är att använda skrivbordsunderlägg för kommersiella ändamål förbjuden.
3 / 62
Gillar du den här bilden?
Din skärmupplösning:
Mobiltelefoner:
Alla skrivbordsbakgrunder är gratis att ladda ner. Dock är att använda skrivbordsunderlägg 'För iPhone. Människor - gratis skrivbordsbilder, #30310' för kommersiella ändamål förbjuden. Alla rättigheter till bilder tillhör respektive ägare.
PC För att ställa "För iPhone. Människor - gratis skrivbordsbilder, #30310" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på den bild som du har sparat och markera alternativet "Spara bild som" eller "Ange som bakgrund".
Mac För att ställa "För iPhone. Människor - gratis skrivbordsbilder, #30310" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på skrivbordet och välj "Ändra skrivbordsbakgrund". Navigera till den bild som du har hämtat och klicka på den.
Författare:
admin
Taggar:
För iPhone. Människor, För iPhone
Visningar:
9312
Nedladdningar:
781
Värdering:
8.4 / 10
(Totalt antal röster 1820)
Ursprunglig bildstorlek:
320 x 480 px
BB-kod: (forum, gästbok eller profil).
HTML-kod: (för din webbplats eller blogg).
Direktlänk: (direkt länk till bilden).
Permanent länk till den här sidan

Berätta för dina vänner om denna bakgrundsbilder =)
Vi kommer vara mycket tacksam om du lämnar några vänliga ord om "För iPhone. Människor - gratis skrivbordsbilder, #30310":