Färgstarka mönster - gratis skrivbordsbakgrund, #30216

Färgstarka mönster - gratis skrivbordsbakgrund, #30216
Dock är att använda skrivbordsunderlägg för kommersiella ändamål förbjuden.
2 / 106
Gillar du den här bilden?
Din skärmupplösning:
Mobiltelefoner:
Alla skrivbordsbakgrunder är gratis att ladda ner. Dock är att använda skrivbordsunderlägg 'Färgstarka mönster - gratis skrivbordsbakgrund, #30216' för kommersiella ändamål förbjuden. Alla rättigheter till bilder tillhör respektive ägare.
PC För att ställa "Färgstarka mönster - gratis skrivbordsbakgrund, #30216" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på den bild som du har sparat och markera alternativet "Spara bild som" eller "Ange som bakgrund".
Mac För att ställa "Färgstarka mönster - gratis skrivbordsbakgrund, #30216" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på skrivbordet och välj "Ändra skrivbordsbakgrund". Navigera till den bild som du har hämtat och klicka på den.
Författare:
admin
Taggar:
Färgstarka mönster, För iPhone
Visningar:
19618
Nedladdningar:
1036
Värdering:
9.1 / 10
(Totalt antal röster 2749)
Ursprunglig bildstorlek:
320 x 480 px
BB-kod: (forum, gästbok eller profil).
HTML-kod: (för din webbplats eller blogg).
Direktlänk: (direkt länk till bilden).
Permanent länk till den här sidan

Berätta för dina vänner om denna bakgrundsbilder =)
Vi kommer vara mycket tacksam om du lämnar några vänliga ord om "Färgstarka mönster - gratis skrivbordsbakgrund, #30216":