ipad skrivbordsunderlägg - För dubbla bildskärmar, #24303

Din skärmupplösning:
Standard:
Alla skrivbordsbakgrunder är gratis att ladda ner. Dock är att använda skrivbordsunderlägg 'ipad skrivbordsunderlägg - För dubbla bildskärmar, #24303' för kommersiella ändamål förbjuden. Alla rättigheter till bilder tillhör respektive ägare.
PC För att ställa "ipad skrivbordsunderlägg - För dubbla bildskärmar, #24303" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på den bild som du har sparat och markera alternativet "Spara bild som" eller "Ange som bakgrund".
Mac För att ställa "ipad skrivbordsunderlägg - För dubbla bildskärmar, #24303" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på skrivbordet och välj "Ändra skrivbordsbakgrund". Navigera till den bild som du har hämtat och klicka på den.
Författare:
admin
Taggar:
För dubbla bildskärmar, Diverse
Visningar:
7430
Nedladdningar:
992
Värdering:
8.2/10
(Totalt antal röster 295)
Ursprunglig bildstorlek:
1280 x 960 px
BB-kod: (forum, gästbok eller profil).
HTML-kod: (för din webbplats eller blogg).
Direktlänk: (direkt länk till bilden).
Permanent länk till den här sidan

Berätta för dina vänner om denna bakgrundsbilder =)
Vi kommer vara mycket tacksam om du lämnar några vänliga ord om "ipad skrivbordsunderlägg - För dubbla bildskärmar, #24303":

För dubbla bildskärmar (visa alla bakgrundsbilder)