Färgstarka Apples logotyp - gratis skrivbordsbakgrund, #12276

Din skärmupplösning:
Standard:
Widescreen:
iPad, tablet PC:
Netbook:
Alla skrivbordsbakgrunder är gratis att ladda ner. Dock är att använda skrivbordsunderlägg 'Färgstarka Apples logotyp - gratis skrivbordsbakgrund, #12276' för kommersiella ändamål förbjuden. Alla rättigheter till bilder tillhör respektive ägare.
PC För att ställa "Färgstarka Apples logotyp - gratis skrivbordsbakgrund, #12276" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på den bild som du har sparat och markera alternativet "Spara bild som" eller "Ange som bakgrund".
Mac För att ställa "Färgstarka Apples logotyp - gratis skrivbordsbakgrund, #12276" som bakgrundsbild på skrivbordet, Välj bildupplösning ovan, klicka på knappen "Hämta" för att spara bilden på din stationära dator. Högerklicka på skrivbordet och välj "Ändra skrivbordsbakgrund". Navigera till den bild som du har hämtat och klicka på den.
Författare:
admin
Taggar:
Färgstarka Apples logotyp, Dator och teknik
Visningar:
13583
Nedladdningar:
22
Värdering:
9.5/10
(Totalt antal röster 467)
Ursprunglig bildstorlek:
2560 x 1920 px
BB-kod: (forum, gästbok eller profil).
HTML-kod: (för din webbplats eller blogg).
Direktlänk: (direkt länk till bilden).
Permanent länk till den här sidan

Berätta för dina vänner om denna bakgrundsbilder =)
Vi kommer vara mycket tacksam om du lämnar några vänliga ord om "Färgstarka Apples logotyp - gratis skrivbordsbakgrund, #12276":

Färgstarka Apples logotyp (visa alla bakgrundsbilder)